Minggu, 16 Mei 2021

Safu Network Overview By Crypto Library

Safu Network Overview By Crypto Library

O SAFU MREŽI

SAFU NETWORK je decentralizirani financijski projekt s integriranim dobrotvornim programom koji korisnicima omogućuje pristup povjerljivim zajmovima, ugovorima o osiguranju, udruživanju i još mnogo toga.

 

 Financiranje omogućuje ne samo da se neučinkovit novac pretvori u učinkovit novac, već i siguran za put. Dobrotvorna organizacija Safu Network pomoći će u borbi protiv siromaštva i pomoći ranjivim ljudima da prežive, s tim što joj želimo dodijeliti 2% dobiti mreže Safu u dobrotvorne svrhe. Zbog toga je SAFU ovdje za vas.

 

SAFU mreža ima najsigurniji kripto i Fiat novčanik kompatibilan, višenamjenski novčanik u kojem se nalazi poljoprivredni tim s visokim prinosom i statički ulozi koji pomažu u pohrani, slanju, primanju, kupnji, prodaji, zamjeni i klađenju za brzo i sigurno pasivni dohodak sa svim prednostima različitog novčanika i decentralizirane / decentralizirane razmjene, ali imate potpunu kontrolu nad svojim novcem u SAFUWALLET-u You by Save your seed phrase, imate kontrolu nad svojim novcem, a sa sigurnosnom mrežom, novac je SAFU

 

Što je Blockchain tehnologija?

Blockchain, koji se ponekad naziva i DLT Technology Distributed Ledger Technology, čini povijest bilo kojeg digitalnog sredstva nepromjenjivom i transparentnom pomoću decentraliziranog i kriptografskog raspršivanja. kodirati. ili distribuirana, decentralizirana knjiga koja bilježi podrijetlo digitalne imovine.

 

Što je kriptovaluta?

Kriptovaluta je valuta koja koristi digitalne datoteke kao novac. Datoteke se obično stvaraju metodama sličnim kriptografiji (znanost o prikrivanju informacija). ... Kriptovalute koriste 'decentraliziranu kontrolu', što znači da ih ne kontrolira jedna osoba ili vlada.

 

To se razlikuje od 'centralizirane' kriptovalute i središnjih banaka. Kontrola svake kriptovalute djeluje kroz distribuiranu knjigu (popis transakcija koje svi dijele), obično blockchain, kao bazu podataka o financijskim transakcijama. javni ključ. # Bitcoin, prvi put objavljen kao softver otvorenog koda 2009. godine, često se naziva prvom decentraliziranom kriptovalutom.

Od tada je stvoreno više od 5.000 kripto valuta (koje se ponekad nazivaju 'altcoin', skraćenica od alternativnih valuta).

 

U mnogim se slučajevima kriptovaluta ne može pretvoriti u stvarnu valutu; možete ih jednostavno pretvoriti u druge kriptovalute ili ih koristiti za kupnju svega.

 

Neke od slabosti Bitcoina i nekih drugih kriptovaluta za koje možemo reći:

Paralizira spore transakcije i gubitak pristupa. Bitcoin transakcije nisu brze kao sada, BITCOIN je trenutno troškovno veći, što ograničava ljude da ga posjeduju i ovo je jedna od loših strana koja nas je motivirala u SAFU MREŽI da se pridružimo sustavu i stvorimo MNOGOFUNKCIONALNI ZID NAKON ). Novčanik s vrlo velikom brzinom transakcije sa slobodom plaćanja, transparentnošću informacija, velikom sigurnošću, minimaliziranjem rizika na gotovo nulu za trgovce i investitore, niskim naknadama za transakcije i još mnogo toga.

 

Nadolazeći Feautures
SafuWallet & SafuPay
Dex
swap
likvidnosti
Bazen
Humanitarni
Dice igri

 

INFORMACIJE O TOKENU:

NAZIV: SAFU MREŽA

SIMBOL: SAFU

DECIMALNI: 18

MAKSIMALNA OPSKRBA: 15.000 SAFU

KONTAKT ADRESA NA PODRUČJU PAMETNOG LANCA (BSC): 0x3b529e373fa083a6e4f8d199a002ac4f7074f586

 

UKUPNO KVAT

Svijet decentraliziranih financijskih centara vrti se oko kombinacije tradicionalnih bankarskih usluga s blockchain tehnologijom. Nakon procvata u kolovozu 2018. godine, industrija je stekla jako puno ljudi i vrijedi više od 67,65 milijardi dolara. Gotovo 30 od top 100 kriptovaluta koje su trenutno rangirane prema tržišnoj kapitalizaciji također su na popisu DeFi projekata. Ovaj će se broj vjerojatno nastaviti povećavati kako sve više ulagača ulazi na tržište. Ako ste željni ulaska na tržište ili dubljeg ulaska na tržište, sada je vrijeme.

 

SAFU MREŽA VLASTITI TOKEN

Stvorili smo SAFU TOKEN (SAFU) nevjerojatnu žeton izgrađenu na Binance Smart Chain-u (BSC) koji je dostupan i dostupan svima, i što je najvažnije, fiat tokenu konverzije putem različitih pristupnih ulaza. Pomoću SAFU TOKENA i naše platforme generirat ćete pasivni prihod sa svim značajkama #DEFI, uključujući, ali ne ograničavajući se na poljoprivredu visokog prinosa, statičke bazene depozita, labave brave i još više toga.

Karta puta:

Više informacija:

Web stranica:  https://safunetwork.net/

Twitter:  https://twitter.com/Safunetwork

Facebook:  https://www.facebook.com/Safunetwork

Telegram:  https://t.me/safunetwork

Srednji:  http://medium.com/@Safunetwork

DisCord:  https://discord.gg/SDEr2SDnzN

Instagram:  https://www.instagram.com/Safunetwork1/

Reddit:  https://www.reddit.com/u/safunetwork

Ann Tema:  https://bitcointalk.org/index.php?topic=5334706

 

Autor: 

Korisničko ime za Bitcointalk: Eden Hazard

URL profila Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=285253

Korisničko ime za Telegram: @fauziyyah23

Adresa novčanika (BEP20): 0xf65aBe2E9eC703D410E2a8121010DB0861B322F3

Tidak ada komentar:

Posting Komentar